HARAP  ALB

 

Cu ceva timp inainte sa incep lucrul la piesa Harap Alb pregatisem citeva schite pentru text prin care s-a ajuns din gluma in gluma la versiunea in proza de mai jos :-). Distractie placuta!   

Doru M.S.

Harap Alb era hotarit sa-l ucida pe zmeul Judas Priest in ziua de Black Sabbath. El venea din Nazareth ca sa-si faca un Status Quo si nu mincase pe drum decit un Chifiriac cu Vanilla Fudge. Cind ajunse la trecatoarea Rolling Stones  fu muscat de niste Beatles cu Venom (si Poison) si apela la Dr. John pentru un Pansament fiindca se simtea facut Zob. Seara se duse la Culture Club ca sa afle despre cursele Aerosmith sau Led Zeppelin si isi facu Passport ca sa nu aiba necazuri cu Police. Prin acele parti era foamete si nu gaseai decit Earth, Wind and Fire, desert cit vedeai cu ochii si oasele vechi ale vreunui  Tyranosaurus Rex (excavate de Marc Bolan). Isi lua bilet pentru primul Starship spre Chicago si decola de pe Rammstein. in acel Jefferson Airplane nu erau decit Mamas and Papas, o Quenn si vreo patru Kinks care luasera Prozzac in Oasis. Odata ajuns observa imediat Bad Company cu Spice Girls asa ca precaut se culca prin Cars pina dimineata. Se trezi in zori, vazu la orizont un Rainbow, isi spuse ca e semn bun si continua Journey. Era nervos ca Pantera fiindca nu mai avea Smokie dar se consola cu niste Red Hot Chili Peppers din Kansas si o cana de Muddy Waters servite de Men At Work si Pointer Sisters. Se dadu a fi Saxon si lua trenul Grand Funk Railroad pina la Boston unde era un mare Traffic si multi Boomtown Rats. Acolo intreba niste Back Street Boys despre Madonna lui si afla surprins ca ea era o Iron Maiden invesmintata in Deep Purple iar zmeul o tinea intr-o Hole situata pe un Mountain pazit de un Whitesnake. Se gindi cum ar face un Clash fiindca Vai... lui ii cam era frica de zmeu fiindca era Damned si nu prea avea Trust. Dar se incapatina ca un Motorhead si pleca intr-un Rush de nu vedea decit Rosu si Negru in fata ochilor. Trebuia sa termine odata cu Pretenders la mina acelei Girlschool. Cu toate ca era Foreigner lua un Taxi si ajunse la palatul zmeului construit in stil Asia. in virful acoperisului remarca un Atomic Rooster iar la poarta mai multi Scorpions si un UFO ce patrula pe sus. El ii dadu in gind un Kiss iubitei sale si simti Prodigy pasind inauntru prin Ministry. Zmeul se juca cu sirme de AC-DC si voia sa faca o Electric Light Orchestra ca sa-si mai omoare timpul. Harap Alb spuse:   

A-Ha! Bai Ugly Kid Joe vrei sa pornim un Fight si sa ne rupem in Sex Pistols? Zmeul se simtea in Triumph dar era Quiet Riot la ora aceea si stind pe o Slade zise nepasator:   

- Vezi ca te ard cu oala asta Metallica in cap si te Dismember dupa ce-ti fac Sepultura mai Faith No More. Vrei sa mergi in Curtea Veche 43 sau ne batem in ColliseumHarap Alb raspuse fara a fi Disturbed:   

- Eu sint un Gentle Giant si oricum renasc ca pasarea Phoenix. Oi fi tu Sweet acum dar eu vreau Blood, Sweat and Tears si o sa te trimit in Nirvana ca pe un Howling Wolf, asa sa ma ajute The Allmighty! Zmeul replica sarcastic:   

- Ti-am pregatit bai Mud un Napalm Death si o sa iasa cu Magma, iar la ultimul Gong va veni Dr. Hook pentru Renaissance pentru ca ai si Anthrax! Iti palesc o Paturca de-o sa iesi la Holograf zgaltait TectonicHarap Alb se aprinse la Voltaj si raspunse ca un Mr. Big ce se afla:   

- Multi King Crimson am Slayer pina la tine. Esti un Humble Pie cu Cream in fata mea. Degeaba faci Faces sau Small Faces la mine! Vezi ca te Rod Stewart ca un Cat Stevens. La un Semnal M cei doi au inceput sa sara ca Monkees. Totusi Harap Alb l-a Zappa-cit lovidu-l cu un Cactus in Machine Head si virindu-i Nine Inch Nails in Iris de nici nu s-a dumirit bine Zmeul Who l-a lovit si sa prabusit cu un mare KraftwerkHarap Alb se calma dupa Madness, astepta un Bob Dylan zabava si vazind ca Zmeul e Surrender ca un Twisted Sister o lua pe Cosanzeana de Wings, ii lua Zmeului 10.000 lei din buzunar pentru Metrock si Progresiv T.M. se indeparta de acele Badlands. La nunta au fost poftiti Emerson, Lake and Palmer (si Powell), Crosby Still, Nashu si FinuJethro Tull, Adam Ant, Uriah Heep, Little Richard, Gica Petrescu si altii, fiind acolo un mare Motley Crue. S-au inmanat cadouri Guns And Roses apoi au plecat amandoi in luna de miere intr-un B 52 dupa ce au spus Yes fara Celelalte Cuvinte in fata Altarului si au inceput Genesis cuplati la un Van Der Graaf Generator .

Doru MS

Urmăriți-ne: