Extrase de pe A breath of fresh air (2006)


Vote human ape [ 116 kpbs / 6:06 ]
Behind the stone (dedicata lui Dimebag Darrell) [ 116 kpbs / 5:26 ]
Dreams of fear [ 116 kpbs / 4:30 ]

Piese inregistrate la Luxor Studio noiembrie 2005 - ianuarie 2006 / Inginer de sunet Mitza Breazu

 

Extrase de pe Rugina nu moare (2002)


Dreptul de a candida [ 128 kpbs / 4:56 min ] - Heavy metal sanatos, pentru deschidere
Alerg [ 128 kpbs / 4:08 min ] - Una din primele piese speed romanesti, intr-o versiune 2001

Ice DB-AG [ 128 kpbs / 0:42 min ] - O secventa de virtuozitate chitaristica, extrasa din Ice DB-AG
Panzer [ 128 kpbs / 4:39 min ] - Rock 100%  

Piese inregistrate la Migas Real Compact Bucuresti si masterizate in Caligula Studios Londra

 

MS Live


Colt de cer [ 128 kpbs / 3:20 min ] - Live august 1999 la Costinesti - fragment. Inregistrarea a fost facuta cu prilejul unui concert sustinut impreuna cu alte formatii printre care Semnal M si Directia 5. Inginer de sunet Vlad Gorcinski. Trupa canta in acea perioada sub numele Harap Alb, iar Colt de cer e una din putinele piese cantate apoi si sub titulatura M.S. Componenta trupei: Sandu Costica - voce + chitara, Cristi Luca - chitara, George Costinescu - bas, Doru MS - baterie   

Live Costinesti 1999

 

Inregistrari rare

M-am ascuns - Inregistrare live facuta la Titan Club (T4) in Martie 1981 de Kostas Karacostas. Harap Alb: Bogdan Blaga - voce; Gabi Nacu si Cristi Diaconu - ch.; Doru Borobeica - bas; Doru MS - tobe. P.A. si lumini: Sfinx; sunet - Sandu Grosu si Sandu Petre.

Electric steel - Inregistrare live facuta la Titan Club (T4) in Septembrie 1981 de Doru MS  Harap Alb: Gabi Oproiescu - voce; Cristi Marinescu si Cristi Diaconu - ch.; Rad Horatiu - bas; Doru M.S.- tobe. P.A. si lumini: Rosu Si Negru; sunet - Dorian Ciubuc; lumini - Paul Popi si Kostas Karakostas. Electric Steel poate fi "bunica" piesei Alerg. Inregistrarea am redescoperit-o in 1998 si este (conform tuturor cunoscatorilor) prima piesa de speed metal din Romania demonstrand ca inca de atunci noi experimentam la Harap Alb cu acest gen (vezi break-uri tobe, asezare, etc.) cu mult inaintea oricarei trupe fiind totusi constienti ca o asemenea piesa nu va intra pe vreun disc al timpului nefiind posibil nici macar sa fie acceptata pentru o imprimare radio. In afara de gen, piesa mai avea si textul in (oarecare) engleza. Din pacate suportul magnetic al vechii benzi ORWO a fost foarte deteriorat si cu toate ca am facut o reconditionare calitatea este destul de slaba insa are valoarea de document. Ca faza amuzanta as mentiona ca din cauza ca nu existau efecte de chitara si se cinta pe intrarea fortata a amplificatorului cu volumul la maxim ( regula "totul la dreapta") erau reactii aproape continuu. La finele piesei se aude clar vocea lui Dorian care exasperat ne spunea (prin monitoare) sa dam "totul mai incet".